4st döda sillar på spisen!

Posted by on Maj 30, 2015 in Blogg | 0 comments

Fick idag lite tid för att gjuta lita nya beten med plasten och färgen som jag beställt av WV-Lures. Gjöt några igår och upptäckte redan då att denna plast var väldigt enkel och smidig att gjuta med, så vad gör man då dagen efter? Givetvis ser man till att gjuta lite mer! Det blev fyra döa sillar och lite undervattensfilmning av betets gång att lägga upp tillsammans med produkten.

4st döa sillar på spisen

4st döa sillar på spisen

Tar en jäkla tid för datorn att rendera ut den!

Skitfiske på er tills nästa gång!

 

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>