Två gäddor, regnbågar och Drottningholm

Posted by on Jun 8, 2015 in Blogg | 0 comments

Blev en liten fisketur igår som slutade med 2gäddor, massiva regnbågar och ett Drottningholm i solnedgång!

Dock så var det en väldigt annorlunda hugg denna kväll. Gäddorna tog så försiktigt att det var svårt att veta när det var hugg och inte botten. När väl gäddorna kom upp så var orsaken uppenbar, svullet tandkött. Finns vissa som avfärdar detta som en skröna men vad jag har läst och förstår så är detta något som påverkar möjligheten till hugg då gäddan inte ärer under denna period.

Well well, på dom igen bara!

   
   

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>