Svårt sommarfiske i år

Posted by on Aug 13, 2015 in Blogg | 0 comments

Verkar som att det är flera som upplever svårt sommarfiske i år. Nu har jag provat snabbt och långsamt, djupt och grunt fiske men till ingen lycka. Bytte ut min Revo Toro HS rulle till min gamla TGC 5001c på spinnspöt och fick samma dag lite kontakt med fisken. Nu sitter det en ny Revo Toro 5.4:1 på spöt, blir att prova denna ikväll när vi ger oss ut en sväng.

PS! Är det någon mer än jag som upplever att flera ställen har växt igen med nate? På landet har flera ställen som normalt är fiskbara vuxit igen pga. botten vegetation. Vassen har inte växt till sig som vanligt utan verkar ha ersatts av nate.

Skit fiske på er!!?

  

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>